Reacties

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! Vergeet niet de veiligheidsvraag te beantwoorden, anders wordt je reactie niet verwerkt!

36 gedachten over “Reacties

 1. Voor mijn vriend heb je toen de handbooschiet taart met bonsais gemaakt! Super mooi. Het bezoek en vooral mijn vriend was er zeer over te spreken!! Binnenkort wil ik je nog vragen voor een mooie taart, en ergens in september heb ik nog een mooie nodig! Ik weet je te vinden. Hihi.

 2. Hanneke,

  De Ajax-taart voor Luuk was geweldig en erg lekker. Veel leuke reacties gekregen en ook Luuk vond hem super.

  Bedankt!

  Bart en Miranda

 3. Hallo Hanneke

  Super bedankt voor de ontzettend mooie taarten.
  Veel positieve reacties gehad. Kinderen waren ook dol enthousiast.De taart van platvoet was echt geweldig mooi gemaakt.

  Groetjes Jayden, Desteny, Yvon en Ruud

 4. Hallo Hanneke,

  De taart was een groot succes!! Ik had een foto op Facebook staan. Veel mensen reageerde super enthousiast. Liv vond hem ook ontzettend tof en natuurlijk lekker.

  Groetjes Lara

 5. Hoi Hanneke,

  Ik wil je nog bedanken voor de mooie Mario taart!
  Damian vond hem geweldig en hij was echt lekker!
  Groetjes Debbie

 6. Hallo Hanneke!

  De Fabeltjeskrant-taart was heerlijk! En heel mooi gelukt! Onze kleine man was helemaal onder de indruk, evenals het bezoek.
  Bedankt!
  Groeten, Vivian

 7. Hai Hanneke,
  wat maak jij prachtige taarten. Ze zien er echt fantastisch uit. En misschien komt de mogelijkheid om er eens eentje te proeven. Dankjewel voor je taartkunst.

 8. Beste Hanneke,

  Nog bedankt voor het maken van de geweldige Dikkie Dik taart voor de 1e verjaardag van mijn zoontje Luuk! Hij zag er echt heel mooi uit!!! Precies zoals we hem wilden hebben. En hij was ook nog eens heel erg lekker!!

  Groetjes Laura

 9. Hoi Hanneke,
  Wat was de oranje-katten taart die je voor de doop van Saar hebt gemaakt prachtig. Hij zag er ontzettend mooi uit en smaakte super. Ontzettend bedankt, het maakte de de speciale dag voor Saar helemaal feestelijk.
  Groetjes Jerome en Petra en Saar, en natuurlijk Boots, de oranje kat was sprekend Boots, echt leuk.

 10. Hoi Hanneke,
  Superbedankt voor de geweldige boerderijtaart, Steef was helemaal onder de indruk! Maar hij was niet alleen heel erg mooi, maar ook nog een hééél erg lekker. We hebben gesmuld en het was meer dan genoeg!

 11. Lieve Hanneke,

  Hier eindelijk eens een berichtje om je te bedanken voor alle geweldige baksels en cupcakes die je voor ons hebt gemaakt!
  De taarten zijn goddelijk en verukkelijk; nog nooit z’n lekkere taart gegeten en de creaties die je er…van maakt zijn echt geweldig.
  Super hoe creatief je bent en hoe je het steeds weer voor elkaar krijgt om precies te maken wat ik in mijn hoofd heb; en ik heb nogal wat wensen steeds, hihi.

  Dankjewel voor alle moeite en tijd, dankzij jouw mooie en lekkere kunstwerken zijn onze feestje altijd helemaal compleet!

  Liefs
  Bianca en een dikke kus van Julian, Thijn en Nine Sofie x

 12. Beste Hanneke,

  Bedankt voor de super mooie cijfertaart voor Bram.
  En hij was erg lekker.
  We hebben super leuke reacties gekregen.

  Namens Bram bedankt,

  Groetjes Bas, Carmen en Bram

 13. He Hanneke,

  Bedankt voor de super taarten voor onze meiskes. ondanks hun allergien hebben ze toch kunnen genieten van hun eigen verjaardagstaart. En dan nog wel helemaal in hun stijl. Zowel de barbie als de bumba waren echt prachtig!!!

  Namens de meiden een hele dikke knuffel!!!!

 14. Hoi Hanneke,
  Helemaal super de PSV taart.William was enorm onder de indruk!
  Het ajaxtaartje was ook geweldig voor johan!

  Heel erg bedankt!
  Dikke kus,Laura
  Gr. Johan en William

 15. He Hanneke,

  Onze bruidstaart was super mooi en heerlijk! Erg goede reactie op gehad! En we hebben er achteraf nog 3 dagen van kunnen smullen, dus was meer dan genoeg! Zeker voor 30 personen!

  Groetjes Katja en Michael

 16. Hoi Hanneke,

  De piratentaart voor Ivan zijn verjaardag was geweldig en smaakte heerlijk. De kinderen vonden de taart super.
  Heel erg bedankt.
  Carla Heijnen

 17. Heej Hanneke,
  Ik wil je nog even bedanken voor de geweldige taart die je gemaakt hebt. Robin en haar bezoek vonden hem prachtig! Ik heb foto’s op hyves gezet en kreeg ook al direct de vraag wie die GEWELDIGE taart gemaakt had
  Hij was ook echt heel bijzonder en smaakte trouwens ook heerlijk!
  Liefs Kathelijn

 18. Hoi Hanneke,
  Lynn was erg tevreden met de Kitty taart,en heeft er lekker van gesmult op haar 2e verjaardag.
  Nogmaals bedankt voor de taart.

 19. Eindelijk kijk ik ook eens op je site vol met heerlijke baksels waar ik er een aantal van heb mogen proeven! Yam yam yam

 20. Beste Hanneke,

  Namens mijn zoontje Jules hartelijk dank voor de geweldige taart. Hij was er helemaal weg van. Cars op ZIJN verjaardagstaart.
  De taart zag er geweldig mooi uit. Eigenlijk te jammer om er in te bijten. hahaha. Gelukkig hebben we dat met ons allen wel gedaan want hij was heerlijk.

  Dank je wel voor alles.
  Ik klop weer aan als er weer een feestje is.

  Groet,

  Patrick Geelen

 21. Lieve Hanneke
  Met veel plezier heb ik je site bekeken.
  Ziet er super uit, om te watertanden.
  Ik weet n.l. ook hoe ze smaken.
  Succes met je verdere creaties.

 22. Hallo Hanneke,

  je site ziet er erg mooi uit!!!!

  Ook ik heb al zo’n heerlijke taart van je mogen proeven!!
  Het was erg geslaagd en een hele mooie ook!

  Heel veel succes en ik zal je zeker weer eens inschakelen voor een mooie en lekkere taart.

  groetjes natalie

 23. Geweldige site, Han. De ‘japanse’ taart die je voor Robin gemaakt hebt was ongelooflijk. Zoals je weet wilde zij die helemaal niet aansnijden en durfde niet. Dus die eer kwam jou toe. Er waren genoeg oehs en aahs in huis. En de taart smaakte ook nog eens voortreffelijk. We hebben er nog lang van genoten. De taart hebben we op de gevoelige plaat gelegd en de verniste geisha staat in Robin’s vitrine. Dus meid, ga zo door en laat je fantasie de vrije loop en ik ga meer genieten van al je nieuwe creaties.Ook een pluim voor Ron voor zijn hulp. Ben ik nog vergeten te schrijven dat ik de site naam wel heeeeeeeeeeeeeeeeeel erg goed vind.
  Succes! Liefs Wilma

 24. Hey Lieve Hanneke,

  Heel tof dat je website online is, zodat meer mensen verblijd kunnen worden met een fantastische creatie van jou.

  De Ipad taart was een groot succes!!! Hij zag er geweldig uit en smaakte heeeeeerlijk Voor een echte Apple-fan als Johan, maakte jouw taart zijn 30e verjaardag echt compleet! Thanx

  Dikke knuffel Mandy

 25. Heej schoonsoessie,

  Wat een tegekke site! Vind het super wat je allemaal maakt….ik zou het niet kunnen. Met het opeten heb ik geen problemen!!! jumjum

 26. Lieve Hanneke
  De feesttaart die jij voor kerstmis voor ons maakte deed z’n naam alle eer aan. Een feest om naar te kijken en van te proeven, een lust voor oog en tong. Zelfs onze kleinzoon Bas genoot ervan. De taart was zo groot dat hij niet helemaal opging en daarom kreeg hij vervolgens een goede bestemming: onze gasten namen een stuk mee naar huis en hebben er daar nog volop van genoten. De volgende bestelling( een verjaardags taart voor Bas) komt binnenkort jou kant op. Als je hier in Hong Kong zou zitten zou je niet alleen mij maar ook mijn vriendinnen hier als regelmatige klant krijgen.
  Groet Monique en Fer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.